پایگاه اطلاع رسانی صاعقه
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی گفت: شهادت از برترین واژههای فرهنگ اسلامی و از مقدسترین مفاهیم الهی است.
به گزارش خبرگزاری فارس، حجتالاسلام والمسلمین سید محمدعلی آلهاشم رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، شهادت حضرت زهرا(س) را به عنوان یادگار پیامبر عظیمالشان اسلام(ص)، روز ارتش را به عنوان یادگار امام خمینی(رضوانالله تعالی علیه) و سالروز شهادت امیرسرافراز ارتش اسلام، سپهبد علی صیاد شیرازی را به عنوان یادگار دوران دفاع مقدس برشمرد و وجه تمایز این سه مناسبت را شهادتطلبی و ولایتمداری دانست.
آلهاشم در ادامه سخنان خود تصریح کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) جان خود را فدای دفاع از ولایت امیرالمومنین علی(ع) کرد و ارتش و نیروهای مسلح ما نیز درس شهادت و شهادتطلبی را از فرزندان آن بزرگوار آموختند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با یادآوری بیست و یکم فرودین ماه به عنوان سالروز شهادت سپهبد علی صیاد شیرازی خاطرنشان کرد: صیاد شیرازی جان خود را در دفاع از حریم ولایت فدای نظام مقدس جمهوی اسلامی ایران کرد.
وی شهید صیاد شیرازی را اسوه وفاداری و عشق و امیر شجاع و دلاور ارتش پرافتخار جمهوری اسلامی برشمرد که در وحدت نیروهای مسلح نقش بسزایی ایفا کرد.
نماینده ولی فقیه در ارتش سپس به ویژگیهای اخلاقی و معرفتی شهید صیاد اشاره کرد و افزود: شهید صیاد شیرازی نمونه بارز شرافت و غیرت ایرانی است که در زمینهای سر به فلک کشیده کردستان تا دشتهای گرم خوزستان به جهاد و نیایش میپرداخت و در نهایت در این راه با نمایش اوج بندگی، جان شیرین خود را فدای عزت و سربلندی اسلام و ولایت کرد.
آل هاشم گفت: این شهید والامقام، فرماندهی مومن، متدین، امیدوار و سختکوش بود که با اخلاص کمنظیر خود در گستره خونین جبهههای نبرد، از مرزهای میهن عزیزمان در عملیاتهایی مانند ثامنالائمه، طریقالقدس، بیتالمقدس و فتحالمبین و دیگر عملیاتهای پیروزمند دوران دفاع مقدس تا عملیات مرصاد از حدود و ثغور میهن اسلامی حراست کرد که به حق شهادت، زیبنده و شایسته آن عزیز بود.
وی سپس شهادت را اوج کمال انسانی دانست و گفت: همانگونه که خداوند متعال در قرآن کریم نیز فرمودهاند؛ شهادت عالیترین مقام انسانی و کمال نهایی است چراکه شهادت حائل انسان و خداوند را از میان بر میدارد.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، تجلیل و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا را علاوه بر وظیفه همگانی نیاز امروز و آینده جامعه برشمرد و در این باره تصریح کرد: بدون تردید ارائه شیوه زندگی، منش و سیره شهدای دفاع مقدس میتواند آحاد جامعه به ویژه نسل جوان را با زوایای مختلف حماسه بینظیر ملت بزرگ ایران اسلامی در طول دفاع مقدس آشنا سازد.
آلهاشم سپس به نامگذاری بیست و نهم فرودین ماه از سوی بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(رضوان الله تعالی علیه) به عنوان روز ارتش اشاره و این روز را برای ملت ایران و نیروهای مسلح به ویژه غیورمردان ارتش سرافراز، روز جشن و شادمانی دانست.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان این مطلب که روز ارتش یک روز تاریخی، پرمعنا و از خاطرههای ماندگار انقلاب محسوب میشود، گفت: این روز از این جهت مهم است که بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بقا و اعتلای ارتش در کشور ما مبدأ تاریخ شد.
آل هاشم سپس به توطئه دشمنان انقلاب به ویژه آمریکا و برخی از متحدانش برای انحلال ارتش در روزهای نخست پیروزی انقلاب اشاره و خاطرنشان کرد: کمتر دستگاهی در آن زمان وجود داشت که مورد توجه ویژه دشمن قرار گرفته باشد و از این رو آمریکا و برخی از کشورهای منطقهای و فرامنطقهای قصد داشتند تا با انحلال ارتش و خلع سلاح نمودن انقلاب، اهداف شوم خود را عملی کنند که امام عزیزمان با این توطئه، هوشیارانه برخورد نمودند و با نامگذاری بیست و نهم فروردین بنام روز ارتش تمام نقشههای آنان را نقش برآب کردند و ما امروز این روز را که از یادگاران با ارزش امام راحل است گرامی میداریم.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ادامه سخنان خود تصریح کرد: ارتش وفاداری خود به انقلاب را حتی قبل از پیروزی آن با حرکت تاریخی کارکنان نیروی هوایی در بیعت با امام(ره)، در مدرسه علوی اثبات کرد و سپس در اولین روزها بلکه در نخستین ساعات جنگ تحمیلی با پرواز 140 فروندی تیزپروازان نیروی هوایی پاسخ کوبندهای به دشمن بعثی داد.
وی سپس وجود ایمان، اعتقاد به خدا و عمل به انجام وظایف در مقابل فرمان الهی را وجه تمایز ارتش جمهوری اسلامی ایران با ارتش سایر کشورها دانست و افزود: اگر میبینید صهیونیست، آمریکا و دیگر متحدانشان در مقابل این نظام صف کشیدهاند بخاطر ایمان ما است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در پایان سخنان خود به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص نامگذاری سال 92 اشاره و افزود: بنابر فرمایشات معظمله، امسال سال تحقق دو حماسه سیاسی و اقتصادی است.
وی در تحلیل این دو حماسه و لزوم تداوم آن در سال جاری تأکید کرد: در بُعد داخلی، مقاومت مردم در برابر توطتهها و فشارهای دشمنان ادامه یافت و ملت غیور و مومن ایران اسلامی در راهپیمایی 22 بهمن پاسخ محکمی به دشمن دادند، اما در چشمانداز سال92، تداوم مقاومت در حوزه سیاسی- اقتصادی اهمیت دارد که با توجه به رویداد مهم انتخابات ریاست جمهوری ضرورت خلق حماسهای عظیم و سیاسی بیش از گذشته وجود دارد.
آلهاشم انتخابات ریاست جمهوری را یکی از فرصتهایی دانست که میتواند با حماسه حضور مردمی تأثیرات عظیمی بر روند پیشترفتهای داخلی و موقعیت بینالمللی کشور باشد.
وی خاطر نشان کرد: حضور گسترده مردم در انتخابات، در سطح داخلی میتواند پشتوانه مهمی برای دولت آینده باشد و روند پیشترفت برنامههای کشور را تقویت کند و در سطح منطقهای نیز با توجه به تداوم موج بیداری اسلامی، علاوه بر نمایش قدرت نرم جمهوری اسلامی در روند نظامسازی در کشورهای منطقه، میتواند موجب الگوپذیری ملتهای منطقه گردد.
آل هاشم حماسه آفرینی در عرصه انتخابات را نیازمند الزاماتی دانست و مشارکت پرشور و گسترده مردم، حضور همه طیفها و سلیقه در انتخابات و اخلاقمداری، بصیرت و ولایتمداری را از جمله این اقدامات برشمرد.
.: Weblog Themes By Pichak :.